Klanten

Enkele klanten

Een coach/trainer/adviseur met oprechte interesse, toewijding en no nonsense, dat is hoe ik Mariëlle heb leren kennen. Sinds een aantal jaar komt Mariëlle regelmatig langs bij Voys in Groningen voor coaching en training van collega’s. Wij werken met heel veel plezier met haar samen. Zij is iemand die breed inzetbaar is binnen de coaching, training en advisering, maar absoluut de diepte in gaat. Ze weet de kern te raken, te prikkelen en een andere kijk op zaken te geven. Vanuit Voys hebben wij haar benaderd voor persoonlijk leiderschap, sales en communicatie trainingen, train-de-trainer en loopbaancoaching. Ook benaderen wij haar zo nu en dan als sparringspartner. Door haar persoonlijke, oprechte en eerlijke benadering maakt zij al in het eerste contact een indruk die je bij blijft. Zij is iemand waar de passie voor mensen vanaf spat en een prettige samenwerkingspartner is.
Marielle kan het verschil maken, beweging creëren, patronen zichtbaar maken en inzicht geven in hoe deze te doorbreken zijn. Zij is ontzettend goed in haar vak. Ik kan haar, namens veel collega’s, van harte aanbevelen.                                                           Lisanne Boersma, Human Capital, Voys


Als Learning en Development specialist had ik de opdracht 1 broker for all coaching te zoeken. Bij Gingermood heb ik die met Marielle gevonden. Een eerlijke oprechte ontspannen doch energieke persoonlijkheid die op basis van luisteren, begrip, samen oplossingen zoeken en feiten ons het beste voor bood. Lean in practice. Terwijl je het niet eens in de gaten hebt. Want de aandacht ging naar ons. De klant.
Leontine Verboon, L&D Manager Essent

Trainen is een vak apart. Het bestrijkt meer disciplines. Een goed trainer dient over een bepaalde mate van inhoudelijke kennis te beschikken als het gaat om de expertise waarin hij/zij traint. Daarnaast is er stevigheid nodig als het gaat om het vakkundig kunnen begeleiden van individuele leerprocessen bij deelnemers: hoe nodig je een deelnemer uit tot leren binnen veilige kaders. En een goed trainer dient in staat te zijn groepsprocessen te kunnen managen. En dan is er nog het vereiste zakelijk inzicht, om met klanten tot juiste afspraken te komen over wat er wel en niet binnen de scope valt van een traject, politieke gevoeligheden in acht nemend, en tegelijkertijd duidelijkheid te verschaffen als het gaat om de te behalen resultaten. Goede trainers bezitten deze competenties en talenten in de juiste verhoudingen. Daar is Marielle er één van. In de zakelijke overeenkomst die ik vanuit mijn organisatie heb met haar, laat zij deze competenties keer op keer zien. Ze is betrokken bij de trajecten waar we haar voor benaderen, heeft kennis van zaken, denkt mee met ons, komt goed beslagen ten ijs als het gaat om de inhoud, weet deelnemers te prikkelen en is proactief in houding en gedrag. Ik heb haar in verschillende trajecten ingezet en kan er vervolgens op vertrouwen dat mijn klant gekoppeld is aan een professional die haar vak en de klant serieus neemt.
Dirk Bannenberg, Manager Professionals Boertien Vergouwen Overduin

kleding-light Ik ben een half jaar geleden bij Mariëlle terecht gekomen. Al tijdens het eerste gesprek begreep ze erg goed wat mijn doelen waren en waar de knelpunten lagen. Aan de hand van een door haar gesuggereerd model hebben we binnen 5 sessies grote stappen kunnen maken en heeft ze me geleerd om in mijzelf te geloven en op mijn vaardigheden te vertrouwen.
Lisa Panke, Senior Site Manager Kleding.nl

logo-nyenrode Mariëlle is voor mij een vaste waarde als het gaat om coaching van Action Learning groepen in ontwikkelprogramma’s op maat bij Nyenrode omdat ze zakelijk en inhoudelijk altijd goed voorbereid is, en vooral ook omdat ze alert, scherp, confronterend, liefdevol en steunend tegelijkertijd is in haar begeleiding van groepen en individuen. Haar veelzijdigheid in inhoudelijke begeleiding, teambegeleiding en individueel werken met deelnemers maakt het makkelijk en fijn om samen te werken. Gewoon een fijn mens om mee samen te werken; samenwerken als vrienden om mooie zakelijke resultaten neer te zetten!
Erik Maier, Program Manager Customized Programs Nyenrode Business Universiteit

KamielColorMarielle heeft ons sinds de start van Crosswise Works begeleid in het marktpositioneringsproces. In de overgang van werken vanuit een subsidiekader naar marktgericht werken heeft zij het team op verkoopgericht werken en skills getraind en gecoached. Ook begeleide zij het proces van de koersbepaling na een eerste jaar en het vaststellen van de daarbij behorende competenties. Dit doet zij met veel respect, ze sluit aan bij waar het team zit, ook qua tempo. Haar grote kracht het stellen van scherpe, helpende vragen om de juiste beslissingen te kunnen nemen.
JelYvon Kadijk, Manager Crosswise Works

logo-small-gingermoodDank voor je positieve, kritische en opbouwende ondersteuning van ons verkoopproces. Je bent een enorme toegevoegde waarde geweest voor ons bij het ontwikkelen/ verbeteren van zowel vaardigheden als proces optimalisatie. Het is een plezier om met je te werken, zowel als professional en als mens.
Dennis van Weeren, Business Manager, Gingermood Coachmatchers

Bij Gingermood heb ik Mariëlle ervaren als een teamplayer. Ze heeft een heldere, duidelijke en precieze aanpak. Daarnaast heeft ze veel kennis van de wereld van coaching en training en met haar commerciele instelling is ze echt een toegevoegde waarde. Ze heeft mij veel geleerd op het gebied van business development/sales. Daarnaast is ze ook gewoon een heel gezellig persoon!
Fleur Kuipers, Account Manager Personal Development, Gingermood Coachmatchers

Pardalis

Mariëlle is een businesscoach die de investering meer dan waard is. Ik heb haar ingeschakeld om met mij te klankborden over de koers van mijn nieuwe bedrijf en het creëren van bijbehorende businessmogelijkheden. In dit traject heb ik haar ervaren als een intelligente, prettige sparringpartner. Mariëlle legt snel en feilloos de vinger op precies die plekken waar er het meeste te winnen valt. Kernachtig en met een vleugje humor mobiliseert ze je eigen oplossende vermogens. In relatief korte tijd heb ik mijn doelen gerealiseerd en mooie resultaten geboekt. Kortom: Mariëlle is een empathische businesscoach die je jezelf gunt als je gaat voor kwaliteit en resultaat.
Nathalie van Dam, eigenaar, trainer & coach, Pardalis

Mariëlle heb ik leren kennen en waarderen als een uitstekende sparring partner en consultant! Mariëlle komt daarbij altijd helder, direct, beslagen, creatief en opbouwend over met concrete tips waarmee je efficient en effectief de gewenste richting uit kunt. Volgens de andere vele aanbevelingen geldt dat ook voor Mariëlle’s andere werk als trainer, coach en interim manager. Chapeau, bijzonder bedankt voor je advies en ga vooral zo door!
Ronald van Wijk, Eigenaar & Senior International Trainer, Trans form Better

Logo Voys TelecomMariëlle heeft voor het adviesteam van Voys Telecom een ontwikkeltraject opgezet. Persoonlijke coaching en adviestrainingen worden nog wel eens gezien als saai en onpersoonlijk. Mariëlle maakt aan deze vooroordelen direct een einde. Ze is een integere coach en een plezierige gespreks- en sparringpartner met enorm veel verstand van zaken. Wat mij het meest aanspreekt aan de manier waarop Mariëlle te werk gaat is de afstemming van haar kennis op de organisatie. Geen doorsnee ‘sales-training’ maar persoonlijk ingaan op verbeterpunten, passend bij organisatie en persoon. Ik beveel Mariëlle van harte bij u aan!
Steven Buurma, Bedrijfsjurist & Accountmanager, Voys Telecom

logo storkIk heb Mariëlle tijdens een training Commercieel Onderhandelen leren kennen als een bijzonder enthousiaste en competente sales trainer. Door haar expertise en deskundigheid weet Mariëlle zeer goed haar begeleiding af te stemmen op de individuele leerdoelen, waardoor flinke persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd is. Haar passie voor het sales vak is overduidelijk en werkt aanstekelijk!
Rudmer Buruma, Business Developer, Stork

logo ING
Ik heb Mariëlle leren kennen tijdens een aantal maatwerk salestrainingen voor de ING. Zij was mijn directe contactpersoon voor de ontwikkeling en uitvoering van een aantal spraakmakende trainingen waarbij we ver van de gebaande paden zijn gebleven. Haar inzet, creativiteit en enthousiasme maakte het fantastisch samenwerken. In co-productie hebben we erg mooie producten gemaakt die direct hebben bijgedragen aan commercieel succes en waar door deelnemers nog steeds over wordt gesproken!
Eric Laaper, Hoofd Sales Private Banking, ING

logo aquilaMariëlle is een zeer gedreven coach die met zorg en assertiviteit zorgt voor persoonlijke resultaten. Marielle heeft in persoonlijke coaching en teamcoaching mijn afdeling ondersteund, laten groeien en harde beslissingen laten nemen. De resultaten waren zeer goed en alle medewerkers hebben nog steeds veel plezier van de coaching.  Daarnaast is Marielle ook een persoonlijkheid die vasthoudend is en diepgang zoekt. Kortom: zeer tevreden in de samenwerking en over de persoon!
Arnold Barendrecht, Algemeen Directeur, Aquila

afbeelding ziggo kopieOnlangs heb ik een training commercieel onderhandelen gevolgd waarbij Marielle als trainer optrad. Ik heb Marielle ervaren als een trainer die de theorie op een heldere manier weet uit te leggen en vervolgens als vanzelfsprekend aan de praktijk weet te koppelen. Hierbij weet zij vervolgens precies de vinger te leggen op de persoonlijke eigenschappen van elke cursist, waardoor iedereen zeer gerichte en persoonlijke feedback heeft ontvangen. Ik heb deze training en met de name de aanpak van Marielle als bijzonder zinvol ervaren.
Eva Rekers, Content Acquisitie Manager, Ziggo

logo reaalMariëlle heeft mij gecoacht om zaken wat meer los te laten, met als doel om efficiënter tot resultaat te komen en de verantwoordelijkheden neer te leggen waar ze horen. Tijdens dit traject ben ik meerdere malen geconfronteerd met mijzelf en moest ik uit mijn comfortzone. Uiteindelijk ben ik blij dat ik dit traject heb doorlopen en heb ik mijzelf verder weten te ontwikkelen.  Mariëlle is iemand die op een prettige, laagdrempelige, manier communiceert maar precies weet door te dringen tot de kern. Ik heb het traject als uiterst waardevol ervaren.
Hans Lips, National Accountmanager, Reaal

logo SyntrusMariëlle is een van de beste coach & trainer waar ik ooit mee heb mogen werken! Naast haar grote kennis van salesproces is zij ook in staat om haar opdrachtgevers steeds weer verder te laten denken en ontwikkelen. Ze interesseert zich oprecht wat iemand bezighoudt. Ze verdiept zich in de organisatie van de klant. Betrekt mensen in het proces en verschaft daardoor inzicht. Vanuit haar externe positie is ze in staat om haar opdrachtgevers een goede spiegel voor te houden. Als u verbetering zoekt of ondersteuning nodig heeft op het gebied van verkoop en klantgerichtheid dan bent u aan het juiste adres bij Mariëlle!
Francis van Bergenhenegouwen, Senior Manager Client Services, Syntrus Achmea.

logo JJTijdens een personal coaching traject heb ik Mariëlle leren kennen als een zeer vakkundige personal coach die snel vertrouwen weet te vinden en door haar creativiteit snel in staat is aan te geven waar je aan moet werken om jezelf verder te ontwikkelen. De begeleiding en opvolging tijdens de sessies waren gebaseerd op, snel tot de kern komen, hulpmiddelen aanreiken en daarnaast ook de opvolging van de aangereikte toepassingen monitoren. Mede dankzij de enthousiaste werkwijze van Mariëlle ben ik in staat om de energie tussen werk en privé goed te verdelen en ben ik een krachtiger persoonlijkheid geworden dan voor die tijd. Ik kan Marielle dan ook zeker aanbevelen, een betere investering in je eigen ontwikkeling kan je mijn in ziens niet doen!!
Hans de Lange, Manager Finance, Johnson & Johnson