Quote: Zelfvertrouwen….

1173688_553669128046300_950939981_n

“Zelfvertrouwen krijg je niet door geforceerd positief denken,
maar door alle facetten van jezelf onder ogen
te durven zien en te accepteren.”

– Alberto del Niente –

Mooie quote die ik vanmorgen tegen kwam op Facebook. Wie kent het niet onzekerheid?

Ik kom regelmatig mensen tegen tijdens mijn coachingsessies en trainingen die worstelen met het thema Zelfvertrouwen. De grote wens is vaak: hoe kom ik af van mijn onzekerheid? Geef mij tips en handvatten om mijn onzekerheid weg te halen.

De eerste stap is om je onzekerheid onder ogen te zien, het te durven zien en voelen waar jij onzeker over bent en dit te accepteren….niet er tegen te vechten of om het te proberen weg te poetsen. Het is vaak een spannend proces…. de weg tot meer zelfvertrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *